Samen voor een gezondere wereld.

Welkom bij Vegetables by Bayer.

Bayer | Seminis and De Ruiter

Een gezondere wereld begint bij u

 

Als innovatief bedrijf in groentezaden streven wij naar gezondheid voor iedereen. Ons doel: niemand lijdt honger. Als marktleider is op het gebied van gezondheid, voeding en tuinbouw kunnen wij daarin een grote rol spelen.

Maar we kunnen het niet alleen. Door samen te werken, zorgen we ervoor dat elk zaadje uitgroeit tot een gezonde groente, die efficiënt oogst, snel verkoopt, gemakkelijk vervoert en precies die smaak geeft die mensen willen. We willen graag samenwerken om uw bedrijf te laten groeien, zodat we ons gezamenlijk inzetten voor een gezondere wereld.

Twee merken zaden. Eén krachtig doel.

De innovatieve ontwikkelaars van groentezaden, Seminis en De Ruiter®, leveren al jaren geavanceerde oplossingen om uw bedrijf te laten groeien. Met de steun van Bayer hebben we nu nog meer slagkracht om de gezondheid van mensen in de hele de wereld te verbeteren.

De Ruiter is nu onderdeel van Vegetables by Bayer

Het erfgoed van De Ruiter en haar rijke geschiedenis in innovatie en unieke veredelingsprogramma’s bieden telers van over de hele wereld al decennialang hét ingrediënt voor succes: hoogwaardige zaden voor groenten in de beschermde teelt. Samen met telers en andere ketenpartners onderzoeken we continu hoe wij, samen met Bayer Vegetables Seeds, beter kunnen inspelen op de veranderende behoeften van onze branche.

Seminis is nu onderdeel van Vegetables by Bayer

Seminis is ervan overtuigd dat kwaliteit en prestaties generatie na generatie gewaarborgd moeten zijn. Seminis heeft dan ook een lange geschiedenis, waarin zij telers hoogwaardige zaden voor groenten voor de vollegrond levert, voor diverse markten. Ontdek hoe wij, als onderdeel van Vegetables by Bayer, u kunnen helpen om uw risico's beter te beheren. Bijvoorbeeld met nieuwe, innovatieve rassen en oplossingen voor uw teelt.

This browser is no longer supported. Please switch to a supported browser: Chrome, Edge, Firefox, Safari.