Onderstam

Rootmap selectietool

De juiste onderstam kiezen was nog nooit zo makkelijk

De Ruiter biedt verschillende onderstammen, waarmee u het hoogste rendement uit uw teelt kunt halen. Voor elk type teler, voor elk ras en voor elke kas is er een optie. In onze ‘Rootmap selectietool’ – een online vragenlijst – helpen wij bij de keuze voor de juiste onderstam. U vindt hier een aantal vragen; op basis van uw antwoorden krijgt u een advies op maat.

We staan klaar om u te helpen een nog hoger niveau van consistentie te bereiken. Neem contact op met uw accountmanager om daarmee aan de slag te gaan.
This browser is no longer supported. Please switch to a supported browser: Chrome, Edge, Firefox, Safari.