Komkommer

Teelttips en artikelen

We delen graag onze kennis met u die betrekking heeft op de komkommerteelt: teelttips, kennis over meeldauwresistentie en andere bedreigingen en ervaringen van andere telers met onze rassen.

Alle komkommer teelttips van 2022
Alle teelttips van Jadeo & Plexor
Alle teelttips van Gotja, Getty & Gideon
komkommer vlogs met shanna en jonas
Volg de virtuele komkommer bezoeken

Revolutionaire komkommers

Er staat iets groots te gebeuren. Of beter gezegd, duizenden kleine grote dingen. Een revolutie in de kassen. De twee revolutionaire rassen van De Ruiter: beter bestand tegen echte meeldauw en met een hogere opbrengst en kwaliteit. Het is tijd om je voor te bereiden op een andere lente.

This browser is no longer supported. Please switch to a supported browser: Chrome, Edge, Firefox, Safari.